Παναθηναϊκός: Κανονικά στην 12άδα ο Ματίας Λεσόρ

Παναθηναϊκός: Κανονικά στην 12άδα ο Ματίας Λεσόρ

Γιώργος Κούβαρης
Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Λίγο πολύ ο Τούρκος προπονητής είχε... προετοιμάσει το έδαφος αναφορικά με τον Ματίας Λεσόρ. Αν και δεν κατάφερε να «βγάλει» όλη την προπόνηση της Τετάρτης (27/12) λόγω ενοχλήσεων που είχε και πάλι στη μέση, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12άδα της ομάδας για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως είναι γνωστό ο Γάλλος σέντερ χτύπησε στο ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα και δη ύστερα από το... τρομακτικό του πέσιμο στο παρκέ. Αν και αρχικά άπαντες είχαν «παγώσει» από το γεγονός ότι δεν μπορούσε... καν να περπατήσει, στη συνέχεια τα νέα ήταν καθησυχαστικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός των θεραπειών βρέθηκε και στο πρόγραμμα των τελευταίων δύο προπονήσεων. Βέβαια την παραμονή του αγώνα ένιωσε και πάλι ενόχληση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Παρόλα αυτά... δικαίωσε τον Αταμάν, ο οποίος είχε πει ενόψει του αγώνα με την σερβική ομάδα ότι κατά 80% με 90% θα δώσει το «παρών».

Όπερ και εγένετο. Ο Ματίας Λεσόρ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού ωστόσο ο Τούρκος τεχνικός είναι εκείνος που θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του μιας και ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία ενόψει των αγώνων με Μπασκόνια (3/1) και Βαλένθια (5/1). Και σε καμία περίπτωση δεν είναι 100% έτοιμος ακόμα.

Ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR αποτελείται από τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.