Μπασκόνια: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Μπασκόνια: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπασκόνια μετά τον τραυματισμό του.

Μετά από έναν μήνα περίπου απουσίας από την αγωνιστική δράση, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπασκόνια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε ο ισπανικός σύλλογος.

Ο 22χρονος Έλληνας φόργουορντ υπέστη τον περασμένο μήνα θλάση, κάτι τον οποίο τον ανάγκασε να παραμείνει εκτός παρκέ, με τον ίδιο ωστόσο όπως όλα δείχνουν να έχει μπει στο τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του και πλέον μετράει αντίστροφα ώστε να είναι ξανά μέσα στις επιλογές του προπονητή του.

Ο Ρογκαβόπουλος πρόλαβε να αγωνιστεί σε 4 ματς της EuroLeague, μετρώντας 2.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ, 0.8 κλεψίματα και 40% στα τρίποντα (2/5) με 10:08 λεπτά σε μέσο όρο στο παρκέ.

Στο μεσοδιάστημα της απουσίας του η ισπανική ομάδα άλλαξε προπονητή, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να διαδέχεται τον Ζοάν Πεναρόγια.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο της Μπασκόνια:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.