Αταμάν: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα και ξεχώρισε την κόντρα των αδερφών Ερνανγκόμεθ. Αποστολή στη Βαρκελώνη: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα (3/11) στην 6η αγωνιστική της Euroleague μέσα στην Ισπανία. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε λίγο πριν το ταξίδι των πρασίνων για τη Βαρκελώνη και στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά και στη μάχη των αδερφών Ερνανγκόμεθ.

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ίσως το να παίζεις εκτός έδρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι δυσκολότερο από άλλα ματς. Θα παλέψουμε, θα παίξουμε το μπάσκετ μας και θα είμαστε δυνατοί στο παρκέ. Η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα έρθουν αντιμέτωπα και θα έχει ενδιαφέρον. Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία και να μην τρέξουμε πολύ γιατί στην έδρα τους τρέχουν αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης να αμυνθούμε καλά κόντρα στον Λαπροβίτολα και στην low post άμυνα κόντρα σε Ερνανγκόμεθ και Βέσελι», ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: INTIME