Ολυμπιακός, Τζέιμς: Η Μονακό «τρόλαρε» με... ποίημα τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
Τζέιμς
Το όνομα του Μάικ Τζέιμς «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, με την Μoνακό να... τρολάρει ξανά τους «ερυθρόλευκους».

Στις αρχές του μήνα και με αφορμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για τον Μάικ Τζέιμς, η Μονακό είχε «τρολάρει» τους «ερυθρόλευκους»!

Συγκεκριμένα ήταν ο εντυπωσιακός ημιτελικός μεταξύ της Γερμανίας και της Team USA, με τον λογαριασμό των Μονεγάσκων στα social media να γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος είναι πιο γρήγορος, ο αγώνας ΗΠΑ-Γερμανίας ή οι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν δημοσιεύουμε κάτι για τον Μάικ Τζέιμς».

Αυτή τη φορά και θέλοντας να εκθειάσει η Μονακό το φετινό της ρόστερ, επέλεξε ένα... ποίημα στο περιθώριο της Media Day, στο οποίο έκανε ειδική αναφορά στον... Ολυμπιακό!

Τι έγραψε επ' ακριβώς στο εν λόγω ποίημα; «Ο Κέμπα Γουόκερ ντριπλάρει φοβερά, φέρνει στα αποδυτήρια τον αέρα ενός σταρ, δουλεύοντας στην άμυνα ο Τέρι Τάρπεϊ είναι τεράστιος, με 'ψήσιμο' πήραμε τον Έλι (σ.σ. Οκόμπο) κινείται υπέροχα σαν ζελέ, είναι ο Μάικ Τζέιμς τον οποίο φοβούνται πολλοί, οι φίλοι του Ολυμπιακού ρίχνουν ένα δάκρυ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.