Σλούκας: Απαντά σήμερα στον Ολυμπιακό

Σλούκας: Απαντά σήμερα στον Ολυμπιακό

Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να απαντήσει μέσα στη μέρα στην πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Πέρασαν τρεις μέρες από την πρώτη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα και δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» επικοινώνησε χθες βράδυ με τον ατζέντη του παίκτη ζητώντας να μάθουν την απόφασή του μέχρι σήμερα (06/07) προκειμένου να κινηθούν ανάλογα στον σχεδιασμό τους.

Το τελευταίο διάστημα δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον παίκτη ο οποίος πλέον καλείται σήμερα να αποφασίσει αν θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού η οποία είναι για 2+1 χρόνια με απολαβές που βρίσκονται λίγο κάτω από τα 5.000.000 ευρώ. Ο βασικός προβληματισμός του ΣΛούκα δεν είναι το οικονομικό κομμάτι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον διαχειρίζεται στο παρκέ ο προπονητής του.

Ο 33άχρονος γκαρντ φέτος έπαιζε 22:50 στην Euroleague προσφέροντας 11 πόντους (53%διπ., 32.5%τριπ.), 2.1 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 2.1 λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.