Πίτερς: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό

Πίτερς: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό

Πίτερς: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό
Η απόφαση του Σάσα Βεζένκοβ να μετακομίσει στους Κινγκς αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην αγορά και αναζητά παίκτη για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σάσα Βεζένκοβ στη θέση «4». Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ψύχραιμοι αφού περίμεναν το σενάριο της απώλειας του καλύτερού τους παίκτη οπότε ήδη έχουν κάνει ορισμένες ενέργειες. Τα ονόματα των Νίκολα Μίροτιτς, Ζακ ΛεΝτέι και Γουίλ Κλάιμπερν απασχολούν τον κόσμο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ταυτόχρονα όμως «κλείδωσε» η παραμονή του Άλεκ Πίτερς για μία ακόμη σεζόν. Ετσι κι αλλιώς οι πιθανότητες να συνεχίσει στον Πειραιά ήταν αρκετές, αλλά πλέον αγγίζουν το 100%. Η αγορά είναι περιορισμένη οπότε στον Ολυμπιακό και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να αναζητήσουν δύο power forward. Ο Μπαρτζώκας έτσι κι αλλιώς ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του Πίτερς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στην Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού πρόσφερε 4.6 πόντους με 41.1% στα τρίποντα, 2.5 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Δεν θα γίνει χρήση του opt out για τον Πίτερς

Το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Πίτερς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο η ομάδα είχε μονομερώς το δικαίωμα να κάνει χρήση του opt out όρου και να βγει από τη συνεργασία μαζί του. Αν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ενημερώσει τον παίκτη μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου και να του κατέβαλλε ένα ποσό γύρω στα 5.000 δολάρια. Αυτό δε θα συμβεί, ο Ολυμπιακός κρατάει τον Πίτερς για έναν ακόμη χρόνο και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και τη σεζόν 2023-24.

Ακριβώς η ίδια συνθήκη με τις ίδιες ημερομηνίες ισχύει και για τον Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός περιμένει να έρθει η Τετάρτη (05/07) προκειμένου να μάθει αν θα συνεχίσει στον Πειραιά ή αν θα βγει στην αγορά ως free agent.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.