Ελάιζα Μπράιαντ: «Παραμένω στην Εφές»

Ελάιζα Μπράιαντ: «Παραμένω στην Εφές»

Ελάιζα Μπράιαντ: «Παραμένω στην Εφές»
Μέσα από το προσωπικό του newsletter, ο Ελάιζα Μπράιαντ επισημοποίησε την απόφασή του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί και στο «πράσινο» μπλοκάκι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καθώς είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Εργκίν Αταμάν ωστόσο είχε πάρει εδώ και πολύ καιρό την απόφασή του να συνεχίσει να είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης για λογαριασμό της Αναντολού Εφές.

«Η συνέπεια με την πάροδο του χρόνου ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα τα προσωπικά μου επιτεύγματα, όπως επίσης και της ομάδας μας. Ήταν το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίσαμε την επιτυχία μας, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις. Αυτή η ακλόνητη δέσμευση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να παραμείνω στην Αναντολού Εφές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελάιζα Μπράιαντ, ο οποίος σε 34 ματς της φετινής Euroleague είχε κατά μέσο όρο 8.5 πόντους και 4.1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 61% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 86% στις βολές.

«Η Κωνσταντινούπολη έχει γίνει δεύτερο σπίτι μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτό το ταξίδι μαζί σας για να δημιουργήσουμε μαζί περισσότερες αξέχαστες αναμνήσεις. Ευχαριστώ τους φίλους της Αναντολού Εφές. Είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Το ταξίδι συνεχίζεται και είναι τιμή μου που σας έχω δίπλα μου σε κάθε βήμα» κατέληγε ο Μπράιαντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.