Αναντολού Εφές: «Έκλεισε» τον Ντέρεκ Γουίλις

Αναντολού Εφές: «Έκλεισε» τον Ντέρεκ Γουίλις

Γιώργος Κούβαρης
O Ντέρεκ Γουίλις
Η Αναντολού Εφές έχει ξεκινήσει την... μετά-Αταμάν εποχή και φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ, Ντέρεκ Γουίλις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε Τουρκία και Ιταλία, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές πραγματοποιώντας την παρθενική του εμφάνιση στα παρκέ της Euroleague.

Ο Γουίλις αγωνίστηκε πέρυσι στη Βενέτσια, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 12.9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 19 ματς του Eurocup, σουτάροντας με 59% στα δίποντα, 47% στα τρίποντα και 91% στις βολές.

Είναι απόφοιτος του Κεντάκι και μετά τη σεζόν (2017-18) που πέρασε στην G-League με τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε στην Γκέτινγκεν, την Ουλμ, την Μπρίντιζι, την Μπανταλόνα και τη Βενέτσια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.