Λάκοβιτς: «Η Γκραν Κανάρια δεν έχει αποφασίσει αν θα παίξει στην EuroLeague»

Λάκοβιτς: «Η Γκραν Κανάρια δεν έχει αποφασίσει αν θα παίξει στην EuroLeague»

Newsroom
O Γιάκα Λάκοβιτς θέλει να βγάλει την Γκραν Κανάρια ξανά στην EuroLeague
Ο Γιάκα Λάκοβιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής της Γκραν Κανάρια στην EuroLeague και στάθηκε στις δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι Ίβηρες προκειμένου να αγωνιστούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Γκραν Κανάρια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην EuroLeague ως κάτοχος του EuroCup ωστόσο η παρουσία της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης δεν πρέπει να λογίζεται ως δεδομένη. Το επιβεβαίωσε ο Γιάκα Λάκοβιτς μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της Liga Endesa.

«Θέλω πάντα να παίζω στις καλύτερες διοργανώσεις. Θα αποφασίσει το κλαμπ, βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα. Γνωρίζω ότι εξετάζουν όλες τις πιθανότητες και τις συνθήκες ώστε η Γκραν Κανάρια να παίξει στην EuroLeague. Φέτος ταξιδέψαμε περισσότερα από 120.000 χιλιόμετρα! Πρέπει να το λάβουμε υπόψη. Πρέπει να σκεφτούμε τους παίκτες και την ομάδα» εξήγησε ο Σλοβένος προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.