Ρεάλ Μαδρίτης: Η παρέλαση του θριάμβου για την κατάκτηση της 11ης Euroleague (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η παρέλαση του θριάμβου για την κατάκτηση της 11ης Euroleague (vids)

Το γιορτασαν στη μαδριτη η ρεάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στη βάση της και το πρωί της Τρίτης (23/5) γιόρτασε την κατάκτηση της Euroleague στο Δημαρχείο της πόλης.

Τον... θριαμβευτικό γύρο της Μαδρίτης έκανε η αποστολή της Ρεάλ δύο 24ωρα μετά τον τελικό του Κάουνας και την κατάκτηση της 11ης Euroleague στην ιστορία της.

Οι Μαδριλένοι αφού βρέθηκαν στην κοινότητα της πόλης, στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο προκειμένου να γιορτάσουν με τον κόσμο της ομάδας.

«Ήταν στιγμές απόλαυσης. Ήταν στιγμές συναρπαστικές. Το αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας. Έχει γίνει πολλή δουλειά από όλο το προπονητικό επιτελείο. Δουλεύουν από τον Σεπτέμβριο και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτή τη στιγμή έχω 450 αδιάβαστα μηνύματα στο WhatsApp για συγχαρητήρια» ήταν τα λόγια του Τσους Ματέο, ενώ ο... άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και εκείνος που στέρησε από τον Ολυμπιακό το τρόπαιο, είπε:

«Δείξαμε τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Ρεάλ. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε εδώ σε ένα μήνα και με το τρόπαιο της ACB. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για πολλούς λόγους. Ανεβήκαμε μια μεγάλη ανηφόρα...» σχολίασε ο Σέρχιο Γιουλ ενώ ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, στράφηκε στον αρχηγό της Ρεάλ και του είπε:

«Αυτό θα είναι το καλάθι της ζωής σου, το καλάθι του 11ου ευρωπαϊκού». Και συνέχισε ο Πέρεθ: «Οι παίκτες μας αναπνέουν... Μαδρίτη. Έχουν περάσει πολλές δύσκολες στιγμές τη φετινή σεζόν, με πολλά προβλήματα και τραυματισμούς. Συγχαρητήρια στον MVP αυτού του Final Four, τον Έντι Ταβάρες, αλλά και στον Μούσα που έχουν επιλεγεί στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague».

Και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι συναρπαστικό για εμάς να μοιραζόμαστε αυτό το κατόρθωμα με τον κόσμο της Μαδρίτης. Αυτό είναι το σύμβολο του τι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και τι σημαίνει να είσαι Μαδριλένος. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε την Κυριακή στο Κάουνας» ενώ για τον Τσους Ματέο, είπε: «Ο Τσους δέχτηκε άδικες επιθέσεις. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Η πίεση ήταν τεράστια και ξέρατε πώς να την αντιμετωπίσετε με τις αξίες αυτού του συλλόγου. Έχετε κατακτήσει τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια σε εσάς και το προπονητικό σας επιτελείο.»

Ο Μάριο Χεζόνια είπε: «Έχουμε κατακτήσει την Euroleague και τώρα είναι η ώρα για το πρωτάθλημα. Δεν σταματάμε εδώ!» ενώ ο Ταβάρες ανέφερε: «Τα συγχαρητήρια που μου δίνει η γιαγιά μου πάντα με συγκινούν. Αυτό βοηθά πάντα με βοηθά για να ανέβει η ψυχολογία μου. Το να γιορτάζω μαζί τους, με ικανοποιεί πολύ περισσότερο από το κύπελλο».