EuroLeague Final Four, Χεζόνια σε Γιαμπουσέλε: «Εσύ μας άλλαξες όλη τη σεζόν» (vid)

Ο Χεζόνια απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four
Ο Μάριο Χεζόνια έδωσε τα εύσημα στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε αμέσως μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τη Ρεάλ κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Γάλλος άλλαξε τη σεζόν της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ Μαδρίτης μόλις έχει επικρατήσει του Ολυμπιακού με 79-78 στον τελικό της EuroLeague, αφού ο Σέρχιο Γιουλ σκόραρε ένα καλάθι... μαχαιριά 3.1'' πριν το φινάλε. Ο Μάριο Χεζόνια, που υπήρξε επίσης καθοριστικός στον τελικό έσπευσε να δώσει τα εύσημα σε έναν πολυσυζητημένο συμπαίκτη του, τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Ο Γάλλος φυσικά δεν αγωνίστηκε στο Final Four μετά και την τιμωρία του λόγω του βάρβαρου χτυπήματος στον Ντάντε Έξουμ κατά τη διάρκεια του Game 2 απέναντι στην Παρτίζαν. Ωστόσο, παρότι η ενέργειά του ήταν κατακριτέα από όλους, ο Χεζόνια τον έχρισε καταλύτη του τροπαίου.

«Μας άλλαξες όλη τη χρονιά» ήταν τα λόγια που είπε ο Κροάτης όπως φαίνεται από το βίντεο του «Sport5», με τον Γιαμπουσέλε μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα αμέσως μετά.

Τα λόγια του Χεζόνια μετά το τέλος του Ολυμπιακός - Ρεάλ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.