Ματσιούλις στο Gazzetta: «Το Κάουνας θα είναι με τον Saras, για μένα υπάρχει μόνο η Ρεάλ!»

Newsroom
O Γιόνας Ματσιούλις στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου του Final 4
O 38χρονος παλαίμαχος Λιθουανός διεθνής άσος που ζει πλέον μόνιμα στην διοργανώτρια πόλη του Final 4, μίλησε στο Gazzetta για την μεγάλη γιορτή που διεξάγεται στην χώρα του και προέβλεψε ότι η πλειοψηφία των Λιθουανών φιλάθλων θα σταθούν στο πλευρό της Μπαρτσελόνα και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αν και έπαιξε μία τετραετία (2014-2018) στην Ρεάλ Μαδρίτης, οι διοργανωτές τον επέλεξαν για να κάνει ερώτηση στους δύο εκπροσώπους της Μονακό στην συνέντευξη Τύπου (τον Σάσα Ομπράντοβιτς και τον Μάικ Τζέιμς).

Ο λόγος για τον παλιό μας γνώριμο από την 3ετή προϋπηρεσία του στην ΑΕΚ (2018-2021) και την 2ετή στον Παναθηναϊκό (2012-2014) και γεννημένο στο Κάουνας, Γιόνας Ματσιούλις, που μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην γενέτειρά του.

Ο 38χρονος βετεράνος διεθνής Λιθουανός forward, έδωσε το παρών στο εναρκτήριο event του Final 4, ως επίσημος προσκεκλημένος της Euroleague και μετά το πέρας της εκδήλωσης, μίλησε στο Gazzetta για την μάχη της εξέδρας, το φαβορί των αγώνων και φυσικά για την μεγάλη μπασκετική γιορτή που ανέλαβε να διοργανώσει η χώρα του. Δείτε το video που ακολουθεί: