Final Four 2023, Ομπράντοβιτς: «Θα ήμουν ανέντιμος αν έλεγα πως δεν έχουμε προσδοκίες σ’ αυτό το Final Four»

Final Four 2023, Ομπράντοβιτς: «Θα ήμουν ανέντιμος αν έλεγα πως δεν έχουμε προσδοκίες σ’ αυτό το Final Four»

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.
Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, εξηγώντας ότι η γαλλική ομάδα είναι στο Κάουνας για να πάρει τον τίτλο.

Αποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Μονακό πάτησε στο Κάουνας, ενόψει του ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό (Παρασκευή, 19/5, 18:00). Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε μετά την άφιξη της ομάδας και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του.

«Θα ήμουν ανέντιμος αν έλεγα πως δεν έχουμε προσδοκίες σ’ αυτό το Final Four. Ασφαλώς και θα επιτεθούμε για να πάρουμε τον τίτλο. Γιατί όχι;

Βέβαια ξέρουμε ότι είναι ένα διαφορετικό τουρνουά σε σχέση με την κανονική περίοδο, όπου για παράδειγμα κερδίσαμε δυο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρουμε ότι τώρα δεν θα είναι ίδιο ματς. Θα είμαστε διαφορετικοί, θα είναι διαφορετικοί, θα δούμε...», είπε ο Σέρβος προπονητής.

@Photo credits: Monaco AS Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.