Τζαμόν Γκόρντον: «Το Game 5 στην Ελλάδα ξυπνάει εφιάλτες»! (vid)

Τζαμόν Γκόρντον: «Το Game 5 στην Ελλάδα ξυπνάει εφιάλτες»!
Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε δίνοντας το Game 5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (9/5, 21:30) και ο Τζαμόν Γκόρντον θυμήθηκε τη σειρά του 2013, όταν αποκλείστηκε από τους Πειραιώτες ως παίκτης της Εφές.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 73-69 στην Ulker Sports Arena και έφερε στα ίσα τη σειρά με τους Πειραιώτες, κάνοντας το 2-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πλέον η πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας θα παιχτεί το βράδυ της Τρίτης 9/5 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων» αφού οι γηπεδούχοι μετρούν 15 νίκες σε ισάριθμα Game 5. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, έχει κάνει το 3/3 κάθε φορά που αγωνίζεται ως γηπεδούχος σε πέμπτο ματς, αρχής γενομένης από το 2013 και τη σειρά με την Εφές.

Οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στο ΣΕΦ και στη συνέχεια οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 2-2 στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα προηγήθηκαν με 15 πόντους στο Φάληρο όμως ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με σκορ 82-72, έχοντας ως MVP τον Γιώργο Πρίντεζη (15π., 7ριμπ., 1κλ.).

Στο τέλος της σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το back-to-back στην O2 Arena και ο Τζαμόν Γκόρντον, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στο Μαρούσι (2009-10), τον Ολυμπιακό (2010-11) και τον Άρη (2017) θυμήθηκε εκείνο το ματς.

«Το Game 5 στην Ελλάδα ξυπνάει εφιάλτες» ανέφερε στο Twitter ο βετεράνος περιφερειακός, ο οποίος είχε σημειώσει 14 πόντους σε εκείνο το ματς στις 26 Απριλίου 2013.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.