Ράντονιτς: «Συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά με τη Ρεάλ»

Ράντονιτς: «Συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά με τη Ρεάλ»

Newsroom
Ράντονιτς: «Συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά με τη Ρεάλ»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε την ποιότητα της Ρεάλ και την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να πολεμήσει για 40 λεπτά κόντρα στους Μαδριλένους (01/02).

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Μαδρίτη ενόψει του πρώτου ματς της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague με τη Ρεάλ (01/02) και ο Ντέγιαν Ράντονιτς σχολίασε πως «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Η κατάστασή μας δεν είναι καλή διότι ακόμη αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα».

Ενώ στάθηκε και στα στοιχεία που επιθυμεί να κρατήσει η ομάδα από το ματς με την Ζάλγκιρις: «Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».