Παναθηναϊκός: Ο γείτονας του Γουίλιαμς άφησε σημείωμα στην πόρτα του για το μεγάλο παιχνίδι με την Βίρτους (vid)

Παναθηναϊκός: Ο γείτονας του Γουίλιαμς άφησε σημείωμα στην πόρτα του για το μεγάλο παιχνίδι με την Βίρτους (vid)
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς πήρε τα «εύσημα» από τον γείτονά του για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την δική του εμφάνιση μέσα από σημείωμα που άφησε στην πόρτα του.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βίρτους επιβιώνοντας στον αγώνα-θρίλερ με τους Ιταλούς. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ήταν εκείνος που πήρε την κατάσταση στα χέρια του στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας τους 21 από τους 26 πόντους του.

Πέραν της αποθέωσης του κόσμου που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» βίωσε και την αγάπη... του γείτονά του. Ο «Κώστας» όπως λέει το σημείωμα που άφησε ο ίδιος στον Γουίλιαμς θέλησε να τον επιβραβεύσει για το παιχνίδι του και του έγραψε «Τί ματς! ΠΑΜΕ!».

Ήταν ο MVP του αγώνα με 5/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και το clutch τρίποντο στα 16'' δευτερόλεπτα. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος το συγκεκριμένο σουτ ήταν και ο λόγος να... χάσει την φωνή του με τον τρόπο που πανηγύρισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.