Παναθηναϊκός: Για τη νίκη... ψυχολογίας απέναντι στη Βίρτους

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη... ψυχολογίας απέναντι στη Βίρτους

Newsroom
Παναθηναϊκός: Για τη νίκη... ψυχολογίας απέναντι στη Βίρτους
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια (23/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ και επιζητά τη νίκη που θα γυρίσει τον... τροχό της ψυχολογίας του.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την δραματική εξέλιξη του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και γυρίζει στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τη Βίρτους Μπολόνια (23/22, 21:00 Novasports Prime & live στο Gazzetta). Στόχος του είναι η επικράτηση μπροστά στο κοινό προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις εξαιτίας οσφυαλγίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή για τους «πράσινους».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ποιότητα της Βίρτους και τόνισε την προσοχή που χρειάζεται και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ ο Νέιτ Γουόλτερς μιλώντας για το ματς αναφέρθηκε στο κομμάτι της ενέργειας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τόκο Σενγκέλια που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, λίγες πιθανότητες για παρουσία στο παρκέ έχει και ο Σέμι Οτζελέγιε, την ώρα που ο Ίφε Λούντμπεργκ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Παναθηναϊκός - Βίρτους (21:00 Novasports Prime & live στο Gazzetta)
  • Βιλερμπάν - Μπάγερν (21:00)
  • Μπασκόνια - Ζάλγκιρις (21:30)