Παναθηναϊκός: Για τη νίκη... ψυχολογίας απέναντι στη Βίρτους

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη... ψυχολογίας απέναντι στη Βίρτους

Newsroom
Παναθηναϊκός: Για τη νίκη... ψυχολογίας απέναντι στη Βίρτους
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια (23/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ και επιζητά τη νίκη που θα γυρίσει τον... τροχό της ψυχολογίας του.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την δραματική εξέλιξη του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και γυρίζει στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τη Βίρτους Μπολόνια (23/22, 21:00 Novasports Prime & live στο Gazzetta). Στόχος του είναι η επικράτηση μπροστά στο κοινό προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις εξαιτίας οσφυαλγίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή για τους «πράσινους».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ποιότητα της Βίρτους και τόνισε την προσοχή που χρειάζεται και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ ο Νέιτ Γουόλτερς μιλώντας για το ματς αναφέρθηκε στο κομμάτι της ενέργειας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τόκο Σενγκέλια που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, λίγες πιθανότητες για παρουσία στο παρκέ έχει και ο Σέμι Οτζελέγιε, την ώρα που ο Ίφε Λούντμπεργκ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Παναθηναϊκός - Βίρτους (21:00 Novasports Prime & live στο Gazzetta)
  • Βιλερμπάν - Μπάγερν (21:00)
  • Μπασκόνια - Ζάλγκιρις (21:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.