Γουόλτερς: «Την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα με τη Βίρτους»

Γουόλτερς: «Την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα με τη Βίρτους»

Γουόλτερς: «Την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα με τη Βίρτους»
Στο κομμάτι της ενέργειας εστίασε κυρίως ο Νέιτ Γουόλτερς μιλώντας στο πλαίσιο του αγώνα με τη Βίρτους στο ΟΑΚΑ (23/11, 21:00) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για την «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague ξεκινούν από το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ (23/11, 21:00). Οι «πράσινοι» θα πρέπει να ελέγξουν το κομμάτι της ενέργειας προκειμένου να φτάσουν στη νίκη μπροστά στο κοινό τους, όπως ανέφερε ο Νέιτ Γ​​​​​​​ουόλτερς στις δηλώσεις του για το συγκεκριμένο ματς.

Πιο αναλυτικά, ο Γουόλτερς δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ξεκινάμε με τη Βίρτους, που είναι μια καλή ομάδα και με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια».

Ενώ σχετικά με το τί χρειάζεται ο Παναθηναϊκός να προσέξει, είπε: «Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε μια καλή αρχή στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτή την εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα, δυσκολευόμαστε στην Euroleague μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα εντός έδρας ματς».

Μάλιστα, επεσήμανε τη σημασία της σωστής αμυντικής λειτουργίας: «Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με περισσότερη επιθετικότητα. Έχουμε αναλύσει τη Βίρτους και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Αν παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Παίζοντας εντός έδρας αυτό θα ματς δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε στο transition και να παίξουμε ευκολότερα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε το αποτελέσματα».

Και ολοκλήρωσε τα λόγια του τονίζοντας: «Δυσκολευόμαστε στην άμυνα, όμως μπορούμε να γίνουν καλύτεροι αμυντικά. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια σε όλο τον αγώνα, γιατί αυτό βοηθάει και την επίθεσή μας».