Παναθηναϊκός: «Ερωτηματικό» οι συμμετοχές Σενγκέλια-Οτζελέγιε για τη Βίρτους

Παναθηναϊκός: «Ερωτηματικό» οι συμμετοχές Σενγκέλια-Οτζελέγιε για τη Βίρτους
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, Τόκο Σενγκέλια και Σέμι Οτζελέγιε, δύσκολα θα αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό (23/11 21:00) με τον Ίφε Λούντμπεργκ να επιστρέφει στη δράση.

Η Βίρτους Μπολόνια ταξιδεύει στην Αθήνα για το ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό (23/11 21:00 NSPrime και live από το Gazzetta) με τον Σκαριόλο να έχει... διπλό πονοκέφαλο.

Βάσει των όσων αναφέρουν δημοσιεύματα της Ιταλίας, ο τεχνικός της Μπολόνια είναι σχεδόν απίθανο να έχει στη διάθεσή του τον Τόκο Σενγκέλια, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από την άλλη, τονίζεται πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ο Σέμι Οτζελέγιε να αναρρώσει πλήρως από τη θλάση που υπέστη κόντρα στη Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική.

«Πράσινο φως» αναμένεται να πάρει ο Ίφε Λούντμπεργκ για την παρουσία του στο ματς με το «τριφύλλι» έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον άφησε εκτός δράσης το προηγούμενο διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.