Ράντονιτς: «Πρέπει να αντιδράσουμε»

Ράντονιτς: «Πρέπει να αντιδράσουμε»

Γιώργος Κούβαρης
Ράντονιτς: «Πρέπει να αντιδράσουμε»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα από την Άλμπα Βερολίνου, στρέφοντας το βλέμμα στο παιχνίδι με την Μονακό (21/10, 21:00) για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής μιλώντας για το παιχνίδι με την γαλλική ομάδα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και κάνοντας τον απολογισμό του προηγούμενου ματς είπε ότι «κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι ενάντια στην Μονάκο εντός 48 ωρών».

Και συνέχισε: «Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Euroleague με πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.