Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς sold out με τη Μονακό

Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς sold out με τη Μονακό

Newsroom
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς sold out με τη Μονακό
Η επικράτηση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αύξησε τη ζήτηση για τα εισιτήρια της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης, απέναντι στη Μονακό. Απομένουν λιγότερα από 4.000 κομμάτια.

Ο Ολυμπιακός μετράει τα κέρδη μιας νίκης. Δεν είναι μόνο το αήττητο ρεκόρ (3-0), μετά την επικράτηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και όσα ακολουθούν. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague στο δρόμο, αντιμετωπίζοντας την Μπασκόνια (επίσης 3-0), αύριο Παρασκευή (21/10, 21:30).

Ωστόσο, ο κόσμος του Ολυμπιακού... μαγειρεύει για το επόμενο εντός έδρας ματς, στο ΣΕΦ. Αυτό θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, για την 5η αγωνιστική, με αντίπαλο τη Μονακό. Στο πρώτο... remake της σειράς των playoffs της σεζόν 2021-2022.

Μέχρι στιγμής έχουν απομείνει 4.000 εισιτήρια, με την αναμέτρηση να διεξάγεται σε μία εβδομάδα, κάτι πρωτόγνωρο για την ΚΑΕ. Και με αυτόν τον ρυθμό το sold out μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.