Καμπάτσο: Εξωφρενική πρόταση €9 εκατ. από τη Φενέρ αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Καμπάτσο: Εξωφρενική πρόταση €9 εκατ. από τη Φενέρ αποκαλύπτουν οι Ισπανοί
Το NBA είναι η προτεραιότητα του Φακούντο Καμπάτσο, αλλά η Φενέρμπαχτσε επιχειρεί να διαλύσει τον ανταγωνισμό, αν ο Αργεντινός επιλέξει να γυρίσει στην Ευρώπη.

Οι Ντάλας Μάβερικς γλυκοκοιτάζουν τον Φακούντο Καμπάτσο, με τον Αργεντινό πλέι μέικερ να θέλει να την παραμονή του στο NBA. Ωστόσο, αν οι Μάβερικς δεν προχωρήσουν σε πρόταση ή αυτή δεν ικανοποιεί τον Καμπάτσο, τότε η EuroLeague τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα encestando.es, η Φενέρ έχει κάνει μία εξωφρενική πρόταση στον Καμπάτσο, η οποία προβλέπει 9 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια, χρησιμοποιώντας την απουσία φορολογίας, όπως άλλωστε συμβαίνει και στη Ρωσία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν όρο που προβλέπει πως μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή προσφορά έρθει στα χέρια του Καμπάτσο, αλλά είναι άγνωστο αν θέλει να προσθέσει 3 εκατομμύρια στο ήδη επιβαρυμένο μπάτζετ της.

Αυτή τη στιγμή, η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του ο παίκτης είναι από τη Φενέρ, ενώ όπως όλα δείχνουν η Παρτίζαν έχει τεθεί εκτός ανταγωνισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.