Γουόκαπ: Το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι σκέψεις που υπάρχουν

Γουόκαπ: Το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι σκέψεις που υπάρχουν

Γουόκαπ: Το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι σκέψεις που υπάρχουν
Η ικανοποίηση της συνεργασίας του Τόμας Γουόκαπ με τον Ολυμπιακό είναι αμφίδρομη. Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός στις 11 Ιουνίου 2021 ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ. Στις 486 μέρες που έχουν μεσολαβήσει ο Αμερικανός αισθάνεται υπέροχα που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με όσα κάνει ο 29άχρονος γκαρντ εντός και εκτός παρκέ και ο κόσμος της ομάδας τον λατρεύει.

Ο παραπάνω συνδυασμός δεν είναι τυχαίος και κυρίως δεν είναι ασήμαντος διότι δύσκολα κάποιος παίκτης «δένεται» τόσο πολύ και τόσο γρήγορα με μία ομάδα. Επίσης, δύσκολα κάποιος προπονητής δηλώνει ικανοποιημένος γιατί από την φύση τους οι κόουτς δεν ικανοποιούνται ποτέ σε απόλυτο βαθμό και πιο σημαντικό από όλα, το κριτήριο του οπαδού του Ολυμπιακού που είναι άκρως απαιτητικός, είναι ιδιαίτερα αυστηρό και δύσκολα προχωρά τόσο άμεσα σε σχέση «λατρείας».

Το συμβόλαιο του Τόμας Γουόκαπ ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο το καλοκαίρι του 2023 υπάρχει opt out ΜΟΝΟ από την πλευρά της ομάδας. Οι Πειραιώτες μοιάζει απίθανο να προχωρήσουν σε κίνηση πρόωρου τερματισμού της συνεργασίας τους. Αυτό που δε μοιάζει απίθανο είναι να ακολουθήσουν τον δρόμο που «χάραξαν» με τους Σακιέλ ΜακΚίσικ και Μουσταφά Φαλ.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τα τελευταία χρόνια «μαγειρεύουν πριν πεινάσουν» και φροντίζουν από τα μέσα της χρονιάς να επεκτείνουν συνεργασίες που... τρέχουν. Ο ΜακΚίσικ ανανέωσε στις 7 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι το 2023. Ο Μουσταφά Φαλ ανανέωσε στις 28 Φεβρουαρίου 2022 έως το 2025.

Η λογική της διοίκησης έχει αλλάξει και το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας με τον ξανθομάλλη Αμερικανό. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει 1.5 χρόνος ακόμη συμβολαίου, που σημαίνει και αρκετό διάστημα για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στο σωστό timing και ο Γουόκαπ να γίνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά. Και οι δύο πλευρές το επιθυμούν διακαώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.