Λαρεντζάκης: «Έχω δουλέψει αυτά τα σουτ, κλειδί η άμυνα μας»

Λαρεντζάκης: «Έχω δουλέψει αυτά τα σουτ, κλειδί η άμυνα μας»

Νίκος Καρφής
Λαρεντζάκης: «Έχω δουλέψει αυτά τα σουτ, κλειδί η άμυνα μας»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού μέσα στη Βαρκελώνη, ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που εκτέλεσε τη Μπαρτσελόνα με 4 σερί τρίποντα του. Ο «Λάρι» μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Nova και στάθηκε στη δουλειά που κάνει για να βάλει αυτά τα σουτ, ενώ αναφέρθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στους Πειραιώτες.

«Ένιωθα καλά. Ήμουν τυχερός που μπήκαν τα σουτ και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη. Έχω δουλέψει αυτά τα σουτ. Καθημερινά δουλεύουομε. Ξεκίνημα με 0/2, έτσι είναι το μπάσκετ. Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Η άμυνα μας είναι το σήμα κατατεθέν μας. Πιστεύω πως το κλειδί είναι η άμυνα μας. Όλοι οι παίκτες έχουν μπει στη φιλοσοφία του προπονητή και στη άμυνα και στην επίθεση. Θεωρώ πως είναι μια πολυ μεγαλη νίκη, αφού δεν θα περάσουν πολλές ομάδες εδώ μέσα με διπλό. Το οικογενειακο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας κάνει να φαινόμαστε πιο έτοιμοι», ήταν τα λόγια του διεθνή γκαρντ.

@Photo credits: eurokinissi