Λαπροβίτολα: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με ιστορία και ξεκάθαρους ρόλους»

Newsroom
Λαπροβίτολα: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με ιστορία και ξεκάθαρους ρόλους»
Ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα με τους «ερυθρολεύκους» για την 1η αγωνιστική της EuroLeague την Παρασκευή (7/10 - 21:30).

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της EuroLeague το βράδυ της Παρασκευής (7/10 - 21:30) και ο Νίκο Λαπροβίτολα, αναφέρεται στις προσδοκίες των Καταλανών, αλλά και τον δικό του ρόλο στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του Νίκολας Λαπροβίτολα

«Είναι πάντοτε πρόκληση να αγωνίζεσαι στην Μπαρτσελόνα. Σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο ο στόχος είναι να κερδίζεις. Το Final-4 είναι για εμάς ένας στόχος. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα. Έχουμε χημεία και θα ξεκινήσουμε από την έδρα μας, θα βάλουμε και τον κόσμο μας στο παιχνίδι».

Για το ποιους βλέπει να διεκδικούν τον τίτλο εκτός των Ρεάλ, Εφές: «Αντιμετωπίζουμε αρχικά τον Ολυμπιακό έναν αντίπαλο με ιστορία και παρόν, παίκτες με ρόλους, άλλωστε έφτασαν στο Final-4 πέρσι. Το Μιλάνο είναι μία σπουδαία ομάδα, η Βίρτους και η Μονακό θα παλέψουν αλλά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις».

Για τον ρόλο του ως πόιντ γκαρντ φέτος: «Φαίνεται στο γήπεδο και στο παιχνίδι μου ότι νιώθω πιο άνετα. Έπαιξα πολλά χρόνια με την Αργεντινή ως σούτινγκ γκαρντ. Νιώθω λίγο πιο απελευθερωμένος συνδυάζοντας τον ρόλο του πόιντ γκαρντ. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (7/10 - 21:30) και την Ρεάλ Μαδρίτης (13/10 - 21:30). Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια για αρχή. Είχαμε χρόνο αυτήν την εβδομάδα να ενσωματώσουμε περισσότερο τους νεοφερμένους στο σύστημά μας. Άλλωστε η EuroLeague είναι μαραθώνιος».