Γκριγκόνις: «Ενωμένοι στα καλά και στα άσχημα, να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Γκριγκόνις: «Ενωμένοι στα καλά και στα άσχημα, να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Γιώργος Κούβαρης
Γκριγκόνις: «Ενωμένοι στα καλά και στα άσχημα, να έχουμε νοοτροπία νικητή»
Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στη νέα Euroleague κόντρα στη Ρεάλ (6/10, 21:00) και εξήηγησε ότι περιμένει να πάρει ενέργεια από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Λιθουανός γκαρντ είπε αρχικά στις δηλώσεις του ότι «θα είναι μια μεγάλη σεζόν σε διάρκεια, πολλά πράγματα θα συμβούν, το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά τα δυνατά σημεία και τον τρόπο αντιμετώπισης της Ρεάλ, ανέφερε: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, το ζητούμενο είναι να τις εντοπίσεις. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε σκάουτινγκ και οι προπονητές μας ασχολούνται με αυτό. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό και διαθέτει παίκτες με πολύ ταλέντο. Πρέπει να είμαστε συνεχώς μπροστά τους και να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας».

Επιπλέον στάθηκε και στον κόσμο του Παναθηναϊκού εξηγώντας ότι «είχα κάποια πολύ καλά παιχνίδια εδώ με τις προηγούμενες ομάδες μου. Πάντα ανυπομονούσαμε να έρθουμε στην Αθήνα γιατί είναι μια όμορφη πόλη και το ΟΑΚΑ ένα καταπληκτικό γήπεδο με εξαιρετικούς φιλάθλους. Για την γηπεδούχο ομάδα είναι όμορφο να έχει αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό της αλλά για την φιλοξενούμενη είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάρω ενέργεια από τους φιλάθλους μας».

Όσο για το πώς φαίνονται οι πρώτες μέρες του στην Αθήνα, τόνισε: «Τα πάντα είναι όμορφα εδώ. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Μένω σε μια όμορφη γειτονιά, προσπαθώ λίγο να συνηθίσω τον τρόπο οδήγησης. Γενικά όλα είναι ωραία. Όταν ήρθα ήμουν λίγο τραυματίας και πέρασα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο ώστε να επανέλθω».