Οριόλα: Αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με... αιχμές για τον Γιασικεβίτσιους

Οριόλα: Αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με... αιχμές για τον Γιασικεβίτσιους

Newsroom
Οριόλα: Αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με... αιχμές για τον Γιασικεβίτσιους
Ο Πιερ Οριόλα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα αφήνοντας αιχμές για το προπονητικό τιμ θεωρώντας ότι ήταν η αιτία του πρόωρου «διαζυγίου» του με την ομάδα.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ αποτέλεσε παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ύστερα από πέντε συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα, ενώ το συμβόλαιό του έληγε σε δύο χρόνια.

Ο ίδιος με χαρακτηριστική ανάρτηση στo Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τους «μπλαουγκράνα» και παράλληλα να εκφράσει και το παράπονό του λέγοντας ότι το προπονητικό τιμ ήταν εκείνο που αποφάσισε για την αποχώρησή του. Και όχι εκείνος...

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Σήμερα έβαλα τέλος σε ένα όνειρο. Στο όνειρό μου. Πέντε χρόνια φορώντας τη φανέλα του καλύτερου συλλόγου του κόσμου, υπερασπίζοντας αυτά τα χρώματα σε κάθε παιχνίδι και πάνω απ' όλα, συνειδητοποιώντας ανά πάσα στιγμή τι είναι η Μπάρτσα και τι σημαίνει αυτό το σήμα. Φεύγω λόγω απόφασης του τεχνικού τιμ, δύο χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου (μονομερώς τερματίστηκε από τον σύλλογο στις 30 Ιουνίου 2022) αλλά γνωρίζοντας ότι πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου όταν είχα την ευκαιρία.

Φεύγω με την ψυχραιμία και την περηφάνια αναφορικά με το ποιος δίνει το 100% από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν το τέλος που ήθελα σε αυτό το κλαμπ. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που είχα δίπλα μου αυτά τα χρόνια, και όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Τέλος και κυρίως, ευχαριστώ Palau Blaugrana. Δεν έχω τίποτα άλλο παρά λόγια εκτίμησης για όλους σας. Για όσους ήταν πάντα πιστοί στην ομάδα και πάντα είχαν καλά λόγια να πουν για μένα. Με κάνατε να νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα και θα το κουβαλάω για πάντα μαζί μου. Τα λέμε σύντομα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.