Μπαρτσελόνα: Ξεκινά την προετοιμασία της με έξι παίκτες, χωρίς Μίροτιτς και διεθνείς

Μπαρτσελόνα: Ξεκινά την προετοιμασία της με έξι παίκτες, χωρίς Μίροτιτς και διεθνείς

Μπαρτσελόνα: Ξεκινά την προετοιμασία της με έξι παίκτες, χωρίς Μίροτιτς και διεθνείς
Για την πρώτη συνάντηση της σεζόν ετοιμάζεται η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία θα μετρά αρκετές απουσίες λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων αλλά και του τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Νίκολα Μίροτιτς.

Η Μπαρτσελόνα δίνει το πρώτο «ραντεβού» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν την Δευτέρα (29/08) με ιατρικές εξετάσεις υπό το βλέμμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος θα πιάσει το πινακάκι του μία μέρα αργότερα (30/08).

Ο Λιθουανός κόουτς παρά τα νέα πρόσωπα που θα έχει στη διάθεση του, θα μπορέσει να δει... σε δράση μόλις έξι παίκτες σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα», τόσο λόγω των παικτών που βρίσκονται με τις Εθνικές τους ομάδες, όσο και του τραυματισμού του Νίκολα Μίροτιτς.

Συγκεκριμένα, οι Κούριτς, Χίγκινς, Αμπρίνες, Μαρτίνες, Παουλί και Ντα Σίλβα θα ξεκινήσουν το προπονητικό πρόγραμμα απόντων των Κάλινιτς, Βέσελι, Σατοράνσκι (συν τραυματισμός), Τόμπεϊ, Γιοκουμπάιτις, Σανλί και Λαπροβίτολα που αγωνίζονται με το εθνόσημο.

Η περίπτωση του Νίκολα Μίροτς που δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει είναι... περίεργη μιας και ο τραυματισμός στον αχίλλειο που... κουβαλά από το τέλος της περασμένης σεζόν συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα μετά το αρχικό σοκ της είδησης πως ο Μαυροβούνιος αναμένεται να χάσει έξι μήνες δράσης απάντησε δίνοντας ακριβή εξήγηση για την κατάστασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.