Κάνααν στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ για το ταξίδι μαζί σας, φέρτε μου την ενέργειά σας» (vid)

Κάνααν στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ για το ταξίδι μαζί σας, φέρτε μου την ενέργειά σας» (vid)

Newsroom
Κάνααν στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ για το ταξίδι μαζί σας, φέρτε μου την ενέργειά σας» (vid)
Ο Αϊζάια Κάνααν απευθύνεται στους φίλους του Ολυμπιακού μιλώντας για την προηγούμενη εμπειρία του ως αντίπαλος της ομάδας και ζητάει την ενέργεια του κόσμου που θα τους φτάσει μέχρι την κατάκτηση της EuroLeague.

Ο Αϊζάια Κάνααν ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και πήρε... την σκυτάλη από τον Τζοέλ Μπολομπόι για τα μηνύματα προς τους φιλάθλους ενόψει της νέας σεζόν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Στάθηκε στην κάμερα και αναφέρθηκε στην προηγούμενη εμπειρία του με τους «ερυθρολεύκους» ως αντιπάλους και το αίσθημα πρωταθλητισμού που του άφηνε η ομάδα, ενώ καλεί τον κόσμο να φέρει την ενέργειά του στο ΣΕΦ για να φτάσουν μέχρι το τέλος!

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού, είμαι ο Αϊζάια Κάνααν! Ανυπομονώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου έχει δοθεί. Ανυπομονώ για το ταξίδι που θα κάνω μαζί σας.

Θα είναι μία σπουδαία χρονιά και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει. Ένας από τους πρώτους μου στόχους ερχόμενος εδώ είναι να κατακτήσουμε την EuroLeague. Παρακολουθούσα την πορεία σας πέρσι, ειδικά αφότου σας αντιμετώπισα πρώτη φορά νωρίς στη σεζόν ως παίκτης της Ούνικς Καζάν. Ήσασταν πολύ συγκροτημένη ομάδα. Ήταν εμφανές πως ήσασταν ενωμένοι. Όλοι ήθελαν να παίξουν ομαδικά, όλοι ήθελαν να παίξουν ο ένας για τον άλλον.

Ο κόουτς έκανε σπουδαία δουλειά στο "χτίσιμο¨ της ομάδας. Ανυπομονώ να γίνω κομμάτι όλου αυτού. Είχατε μεγάλη επιτυχία. Η ήττα στον ημιτελικό ήταν θλιβερή. Ήσασταν ένα ματς μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ανυπομονώ να βοηθήσω να φτάσουμε εκεί. Μίλησα με τον κόουτς και περιμένει να έρθω και να είμαι ο εαυτός μου. Να φέρω το πάθος με το οποίο λατρεύω να παίζω, να φέρω την φωτιά και την ηγετική ικανότητα. Γιατί θα μας χρειαστεί όλους για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Θα "πιέζω" τους συμπαίκτες μου καθημερινά και ελπίζω να κάνουν το ίδιο με μένα. Όσο τους "πιέζω" εγώ να με ¨πιέζουν" και εκείνοι.

Πραγματικά ανυπομονώ να "χτίσω" τη σχέση μου με τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου μέσα στη σεζόν. Μερικά στοιχεία που θεωρώ πως μπορώ να φέρω στο παιχνίδι είναι το πάθος μου, το πόσα πολλά σημαίνει για μένα το μπάσκετ. Είμαι πρόθυμος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Μπορώ να φέρω το παιχνίδι μου και να προσθέσω στοιχεία του στο παιχνίδι της ομάδας.

Ανυπομονώ να φέρω την φλόγα και το πάθος που με διακρίνει. Στόχος μου για τη σεζόν είναι να κερδίζουμε στο υψηλό επίπεδο και όλα τα άλλα θα έρθουν. Ποτέ δεν αγωνιώ για κάτι ατομικό. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα και η επιτυχία της. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζουμε στο υψηλό επίπεδο, να κερδίζουμε πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος για μένα. Από τα highlights των μεταξύ μας αναμετρήσεων...

Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό, έγινε καταπληκτικός αγώνας. Νομίζω πως πήγε στην παράταση. Ήταν πολύ σκληρό ματς μέχρι την τελευταία στιγμή. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα μας το "έβγαλε", το να παίξουμε με το ίδιο πάθος και τη φωτιά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μετά τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό αντιλήφθηκα πως αυτή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Είμαι πραγματικά ευλογημένος και νιώθω τιμή του να είμαι κομμάτι της αυτή τη σεζόν.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους και να ζήσω τις "μάχες" ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει πολλές σπουδαίες ιστορίες για αυτά τα ματς. Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ με τους φιλάθλους στο εκπληκτικό μας γήπεδο.

Το πρώτο μου ματς ελπίζω να είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και ένας αγώνας καλωσορίσματος...Παιδιά φέρτε την ενέργειά σας, ανυπομονώ να "τραφώ" από αυτήν. Ό,τι ¨φέρετε¨θα προσπαθήσω να σας το επιστρέψω...» είπε μεταξύ άλλων ο νεοφερμένος «ερυθρόλευκος» Αμερικανός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.