Παρτίζαν: Παρελθόν ο Κούρουκς από την ομάδα του Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Παρελθόν ο Κούρουκς από την ομάδα του Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Παρελθόν ο Κούρουκς από την ομάδα του Ομπράντοβιτς
Ο Ρόντιονς Κούρουκς αποτελεί παρελθόν από την Παρτίζαν και κατευθύνεται προς... Λας Βέγκας προκειμένου να λάβει συμμετοχή στο Summer League του NBA.

Τη νέα σεζόν ετοιμάζει η Παρτίζαν και η επικείμενη συμμετοχή της στην EuroLeague φέρνει αλλαγές στο ρόστερ! Σε μία από τις κινήσεις ανανέωσης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι Σέρβοι συμφώνησαν να... χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Ρόντιονς Κούρουκς, όπως αναφέρει ο μάνατζερ Άρτουρς Καλνίτις.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως ο Λετονός φόργουορντ θα ταξιδέψει στο Λας Βέγκας προκειμένου να συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ, εκεί όπου για μία τριετία (2017-2020) αγωνίστηκε σε Νετς, Ρόκετς και Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Κούρουκς που έγινε μέλος της Παρτίζαν το περασμένο καλοκαίρι, μέτρησε 3.1 πόντους και 2.1 ριμπάουντ σε 9 αναμετρήσεις του EuroCup και 5 πόντους με 2.1 ριμπάουντ στην Αδριατική Λίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.