Ολυμπιακός: Δεν παίζει στο Final 4 ο Σιμόν (vid)

Ολυμπιακός: Δεν παίζει στο Final 4 ο Σιμόν (vid)
Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν επιβεβαίωσε ότι δεν αγωνιστεί στο Final 4 ενώ ο Ροντρίγκ Μπομπουά συμμετείχε στην προπόνηση της Εφές πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Η Αναντολού Εφές ταξίδεψε στο Βελιγράδι με στόχο να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της και να κάνει το repeat στην Stark Arena, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό της Πέμπτης 19/2 με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν επανέλαβε την πεποίθησή του πως η Αναντολού Εφές θα κατακτήσει τον τίτλο ενώ σε ό,τι αφορά τον Κρούνοσλαβ Σιμόν, δεν θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο γόνατο.

«Θα είμαι στον πάγκο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου από εκεί» εξήγησε χαρακτηριστικά. Φέτος ο Κροάτης γκαρντ μετράει 6.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 0.5 κλεψίματα μ.ό. σε 27 αγώνες στην EuroLeague.

Όσον αφορά τον Ροντρίγκ Μπομπουά, ο Γάλλος γκαρντ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στην προπόνηση της Εφές στην Stark Arena κι αναμένεται να παίξει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Πλάνα από την προπόνηση της Εφές στο Βελιγράδι:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.