Φαλ: «Δύσκολο σουτ του Σλούκα, κάποιες φορές το βάζεις, κάποιες όχι»

Φαλ: «Δύσκολο σουτ του Σλούκα, κάποιες φορές το βάζεις, κάποιες όχι»

Newsroom
Φαλ: «Δύσκολο σουτ του Σλούκα, κάποιες φορές το βάζεις, κάποιες όχι»
Ο Μουστάφα Φαλ αναφέρθηκε στη τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, η οποία έκρινε ουσιαστικά το Game 4 με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο.

«Παλεύαμε όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και να το πάρουμε» σχολίασε ο Γάλλος σέντερ των Πειραιωτών στην κάμερα της Nova, έπειτα από την ήττα με 78-77 από τη Μονακό στη Gaston-Medecin.

Σε ο,τι αφορά τη τελευταία φάση του αγώνα, ο Φαλ εξήγησε πως «ο Σλούκας ήταν υπό πίεση και μου πάσαρε. Προσπάθησα να την πιάσω, αλλά ήμουν εκτός ισορροπίας. Τον είδα και του έδωσα την μπάλα. Ήταν ένα δύσκολο σουτ, κάποιες φορές το βάζεις και κάποιες όχι. Έτσι είναι το μπάσκετ».

«Δεν θα έπρεπε να κάνω το τρίτο φάουλ μου, ήταν χαζό εκ μέρους μου. Πρέπει να κάνω καλύτερη διαχείριση και δουλειά. Πρέπει να προστατεύω καλύτερα τον εαυτό μου. Για την ώρα, υπάρχει μια φυσιολογική απογοήτευση επειδή χάσαμε. Αύριο έχουμε ρεπό, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για το Final 4» κατέληξε ο 30χρονος διεθνής ψηλός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.