Μονακό - Ολυμπιακός: Με 70 οπαδούς στο πλευρό τους Πειραιώτες

Μονακό - Ολυμπιακός: Με 70 οπαδούς στο πλευρό τους Πειραιώτες
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης (27/4, 22:00) στο Πριγκιπάτο με στόχο το... break στο break στη σειρά με τη Μονακό έχοντας στο πλευρό του 70 οπαδούς του που θα βρεθούν στις εξέδρες του Gaston-Médecin.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απόψε στην έδρα της Μονακό με στόχο το προβάδισμα στη σειρά με τους Μονεγάσκους που θα τον φέρει μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στο break που έκανε η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς την περασμένη Παρασκευή δίχως τον Χασάν Μαρτίν ωστόσο θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 70 οπαδούς τους που θα βρεθούν στις εξέδρες του Gaston-Médecin.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού πως το ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να αποδείξουν στο γήπεδο ότι είναι η καλύτερη ομάδα και σε αυτή την προσπάθεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, αρκετοί εκ των οποίων ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Εξάλλου, η Μονακό ακολούθησε το παράδειγμα του Ολυμπιακού κι «επέβαλλε» dress code ενόψει των αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες στο Πριγκιπάτο (27 & 29/4), προτρέποντας τους φιλάθλους της να φορέσουν ερυθρόλευκα για τα δυο ματς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.