Οι οδηγίες της Μονακό ενόψει Ολυμπιακού: «Ελάτε όλοι στα ερυθρόλευκα»

Οι οδηγίες της Μονακό ενόψει Ολυμπιακού: «Ελάτε όλοι στα ερυθρόλευκα»
Η Μονακό ακολούθησε το παράδειγμα του Ολυμπιακού κι «επέβαλλε» dress code ενόψει των αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες στο Πριγκιπάτο (27 & 29/4), προτρέποντας τους φιλάθλους της να φορέσουν ερυθρόλευκα για τα δυο ματς στο Gaston-Médecin.

Η Μονακό έκανε το break στο Φάληρο έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την προημιτελική σειρά της EuroLeague με τους Πειραιώτες που πλέον μεταφέρεται στο Πριγκιπάτο την Τετάρτη 27/4 και την Παρασκευή 29/4.

Μάλιστα ο Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν ξεκάθαρος μιλώντας για την κρισιμότητα του Game 3, εξηγώντας πως «είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ελπίζω να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να τα καταφέρουμε».

Στο μεταξύ, η Μονακό προέτρεψε τους φιλάθλους της να έλθουν στο Gaston-Médecin ντυμένοι στα ερυθρόλευκα: «Ο ενδυματολογικός κώδικας για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό αυτή την εβδομάδα. Ελάτε όλοι στα ερυθρόλευκα».

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός είχε παροτρύνει τους οπαδούς του να φορέσουν κόκκινα μπλουζάκια στα παιχνίδια κόντρα στους Μονεγάσκους στο ΣΕΦ.