ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Ιτούδης παίρνει τον Πάνγκος με ηγεμονικό συμβόλαιο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Ιτούδης παίρνει τον Πάνγκος με ηγεμονικό συμβόλαιο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Ιτούδης παίρνει τον Πάνγκος με ηγεμονικό συμβόλαιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμφώνησε με τον Κέβιν Πάνγκος για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ρεκόρ 14-9 προσπαθεί να μπει στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs ενώ και στην VTB έχει μείνει πίσω αφού κατέχει την 4η θέση με ρεκόρ 9-4..

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta sτην προσπάθεια να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα, ο Δημήτρης Ιτούδης ετοιμάζεται να προσθέσει στην περιφέρειά του τον Κέβιν Πάνγκος. Η ομάδα της Μόσχας τα έχει βρει σχεδόν σε όλα και απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες πριν οριστικοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η συμφωνία περιλαμβάνει το διάστημα μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν καθώς επίσης και τις δύο επόμενες (λήγει το καλοκαίρι του 2025) και οι συνολικές αποδοχές αγγίζουν τα 6.000.000 δολάρια.

Το πέρασμα του Καναδού από το ΝΒΑ και τους Καβαλίερς αποδεικνύεται σύντομο και χωρίς επιρροή αφού στις λίγες ευκαιρίες που πήρε πρόσφερε 1.7 πόντους και 1.3 ασίστ. Ο τραυματισμός του Ρίκι Ρούμπιο δημιούργησε ορισμένες ελπίδες στον Πάγνος, ωστόσο το κενό το κάλυψε ο Ραζόν Ρόντο.

Πέρυσι με τη φανέλα της Ζενίτ ο Πάνγκος πρόσφερε 10.6 πόντους, 1/9 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ σε κάθε παιχνίδι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.