«Κοντά σε συμφωνία με τον Αλερίκ Φρίμαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

«Κοντά σε συμφωνία με τον Αλερίκ Φρίμαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Newsroom
«Κοντά σε συμφωνία με τον Αλερίκ Φρίμαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»
Όπως αναφέρουν στην Σερβία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη της Βιλερμπάν και νυν της Μπούρσασπορ, Αλερίκ Φρίμαν.

Συγκεκριμένα την είδηση αποκάλυψε η «MozzartSport» η οποία έκανε λόγο για επικείμενη συμφωνία του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα point guard, ο οποίος να «μπορεί να σκοράρει και na δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του». Όπως φαίνεται δεν άργησε να έρθει αυτή η στιγμή...

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Φρίμαν είναι πολύ κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Άλλωστε έχει αφήσει φέτος εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Μπούρσασπορ, καθώς μετράει κατά μέσο όρο 19,6 πόντους στο EuroCup όντας ο 4ος σκόρερ της διοργάνωσης και άλλους 20,6 πόντους στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο Φρίμαν είχε αγωνιστεί στην EuroLeague τη σεζόν 2020-21 με τη φανέλα της Βιλερμπάν, έχοντας μετρήσει 7,4 πόντους, 1,2 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 18 συμμετοχές, ενώ σούταρε με 39,6% στα δίποντα και 42,2% στα τρίποντα.