Ολυμπιακός: Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Σφαιρόπουλο

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ολυμπιακός: Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Σφαιρόπουλο
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ για να συναντήσει την Μακάμπι και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague (21:05, NS Prime).

Ο Ολυμπιακός (12-6) είναι ξανά στο δρόμο, για το τρίτο συνεχόμενο (μετά από όλες τις αναβολές) εκτός έδρας παιχνίδι του. Το προηγούμενο, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας χάλασε το σερί του (3 νίκες) με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε έναν παλιό γνωστό: Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7-11) του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το ματς είναι οριακό για την ισραηλινή ομάδα, η οποία έχει 8 συνεχόμενες ήττες και 9 στα τελευταία 10 ματς!

«Είμαστε σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πριν από μία εβδομάδα, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες. Το πρώτο παιχνίδι μετά τον κορονοϊό είναι πάντα δύσκολο», διαπίστωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το Τελ Αβίβ.

Στο ματς κόντρα στη Μακάμπι αναμένεται να επιστρέψει και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο οποίος τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Όσο για την Μακάμπι; Το ρόστερ της αναμένεται να είναι γεμάτο, αφού οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από κορονοϊό επέστρεψαν στις προπονήσεις.

@Photo credits: INTIME