«Έσπασε» και δάκρυσε ο Ράτζα στο μνημόσυνο του Σόμπιν

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Έσπασε» και δάκρυσε ο Ράτζα στο μνημόσυνο του Σόμπιν
Ο Ντίνο Ράτζα δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του στο μνημόσυνο για τον άλλοτε συμπαίκτη του στη θρυλική Γιουγκολάστικα, Γκόραν Σόμπιν που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Γκόραν Σόμπιν έφυγε τις προηγούμενες ημέρες από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του. Όπως, μάλιστα μετέφεραν Μέσα της Κροατίας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σκόρπισε θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Σόμπιν αγωνίστηκε στον Άρη της σεζόν 1990-91 ενώ φορώντας τη φανέλα της περίφημης Γιουγκοπλάστικα κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1989 και το 1990. Με τον Άρη πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α1 και ακολούθως επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Τσιμπόνα και την Ζάγκρεμπ.

Σήμερα (22/12) η ΚΚ Σπλιτ, η μετεξέλιξη της Γιουγκοπλάστικα πραγματοποίησε το μνημόσυνο, παρατάσσοντας το ένα από τα δυο Κύπελλα Πρωταθλητριών στο γήπεδο που κατέκτησε μαζί της ο Σόμπιν. Στο γήπεδο βρέθηκε μεταξύ άλλων ο άλλοτε συνοδοιπόρος του, Ντίνο Ράτζα ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, αποχαιρετώντας τον πρώην συμπαίκτη του στην αξεπέραστη Γιουγκοπλάστικα.
2

3

4

5

6

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: KK Split