Το reunion της Μπαρτσελόνα με Νόρις, Ρεντζιά και Γιασικεβίτσιους

Το reunion της Μπαρτσελόνα με Νόρις, Ρεντζιά και Γιασικεβίτσιους

Γιάννης Σταυρουλάκης
Το reunion της Μπαρτσελόνα με Νόρις, Ρεντζιά και Γιασικεβίτσιους
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Αθήνα για τον αποψινό (21:00, Live από το Gazzetta) αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Ευθύμης Ρεντζιάς συναντήθηκε με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Όντι Νόρις στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή των Καταλανών.

Ο Όντι Νόρις έμεινε μόλις έξι χρόνια στη Βαρκελώνη (1987-'93) ωστόσο πρόλαβε να εξελιχτεί σε θρύλο της Μπαρτσελόνα ενώ ο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες τον έχει χαρακτηρίσει ως κορυφαίο ξένο που έχει κοουτσάρει στην τεράστια καριέρα του.

Ένας old school ψηλός και εξαιρετικός πασέρ με τρομερή αντίληψη του παιχνιδιού μα πάνω απ' όλα ένας απίστευτος χαρακτήρας με ευγένεια και ήθος, ένας σταρ που ήταν κοντά σε όποιον τον πλησίαζε και δηλωμένος φαν του Νίκου Γκάλη.

Πλέον εκτελεί χρέη πρεσβευτή της Μπαρτσελόνα και ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, ποζάροντας με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος έπαιξε στους Καταλανούς την περίοδο 1997-02, κατακτώντας μεταξύ άλλων δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ισπανίας.

Ο υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις και πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Μπαρτσελόνα και συνομίλησε με τον Νόρις και τον Γιασικεβίτσιους σε ένα άτυπο... reunion των «μπλαουγκράνα».