Πρίφτης: «Αξίζαμε να φτάσουμε στη νίκη»

Newsroom
Πρίφτης: «Αξίζαμε να φτάσουμε στη νίκη»
Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας ότι είχε την ευκαιρία της και ότι άξιζε να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι «είναι κρίμα για εμάς, προσπαθήσαμε και παλέψαμε. Αξίζαμε να φτάσουμε στην νίκη. Δυστυχώς, χάσαμε το μυαλό μας σε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον τα αμυντικά ριμπάουντ, στα οποία δεν ήμασταν συνεπείς. Τους επιτρέψαμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις» και συνέχισε;

«Μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα. Όταν της δίνεις την ευκαιρία, δεν θα αστοχήσει και τη δεύτερη φορά. Σε συγκεκριμένες στιγμές στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο σωστά. Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».

Όσο για την 3η περίοδο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο; «Θα έλεγα επιγραμματικά πως φταίει η συγκέντρωση και κάποια απειρία που υπάρχει από μεριάς μας. Φυσικά, πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι σωστή, αλλά φανερή επισήμανση».

@Photo credits: INTIME