Πέρασοβιτς: «Υποψήφιος για το Final 4 ο Ολυμπιακός»

Πέρασοβιτς: «Υποψήφιος για το Final 4 ο Ολυμπιακός»

Newsroom
Πέρασοβιτς: «Υποψήφιος για το Final 4 ο Ολυμπιακός»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς επεσήμανε την δυναμική του φετινού Ολυμπιακού, πριν από την αυριανή (3/12, 18:00) αναμέτρηση της Ούνικς Καζάν με την ελληνική ομάδα.

Το καλεντάρι της 13ης αγωνιστικής στέλνει τον Ολυμπιακό στο Καζάν για να αναμετρηθεί με την Ούνικς κι ο Κροάτης τεχνικός της ρωσικής ομάδας δήλωσε αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην EuroLeague. Έχουν νικήσει αρκετές δυνατές ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια. Έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και διαθέτουν έμπειρους παίκτες με ποιότητα σε κάθε θέση. Πολλοί λένε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για να πάει στο Final 4. Επομένως περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να παίξουμε καλά. Θα έχουμε πιθανότητες μόνο εάν κάνουμε μια πραγματικά καλή εμφάνιση».

Από την πλευρά των παικτών, ο Αϊζάια Κάνααν ανέφερε: «Πραγματικά ανυπομονούμε για ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο διάστημα παίζουν πολύ καλά, αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και εγώ προσωπικά είμαι ανυπόμονος για ένα καλό ματς».

@Photo credits: euroleague.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.