Παναθηναϊκός: Ιστορικό αρνητικό σερί με 5 ήττες στην EuroLeague

Παναθηναϊκός: Ιστορικό αρνητικό σερί με 5 ήττες στην EuroLeague

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ιστορικό αρνητικό σερί με 5 ήττες στην EuroLeague
Ο Παναθηναϊκός δεν απέφυγε την πέμπτη διαδοχική του ήττα στην EuroLeague στο Μόναχο και κατέγραψε ιστορικό αρνητικό σερί, σπάζοντας το προηγούμενο των τεσσάρων ηττών στη σειρά.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 81-78 από την Μπάγερν στην Audi Dome κι ως εκ τούτου το ρεκόρ τους στην EuroLeague υποχώρησε στο 2-9 έπειτα από 11 αγωνιστικές.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα για το «τριφύλλι» στην Ευρώπη, που στην ιστορία του στην διοργάνωση είχε φτάσει μάξιμουμ ως τις τέσσερις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη γνώρισε μόνο ήττες από την 7η έως την 11 αγωνιστική της φετινής Regular Season. Την επόμενη φιλοξενούν την Ζενίτ (25/11) στο ΟΑΚΑ.

Το αρνητικό σερί των πρασίνων

  • 7η αγ. Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 70-84
  • 8η αγ. Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 81-48
  • 9η αγ. Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν 72-74
  • 10η αγ. Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός 76-69
  • 11η αγ. Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 81-78

Όλα αυτά με την υποσημείωση πως και πέρσι βάση προγράμματος ο Παναθηναϊκός έγραψε 5 ήττες στη σειρά (6η-10 αγ.), όμως αυτές δεν έγιναν διαδοχικά, καθώς το ματς της 6ης αγωνιστικής με την Ζενίτ (112-83) είχε διεξαχθεί στο φινάλε της σεζόν, ως εξ' αναβολής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.