Χεζόνια: «Άξιζα να με αποδοκιμάσουν»

Newsroom
Χεζόνια: «Άξιζα να με αποδοκιμάσουν»
Ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε στην κάμερα της Nova πως του άξιζαν οι αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ ανέφερε παράλληλα πως... τους συγχωρεί.

«Πολλά συνέβησαν απόψε, καταφέραμε όμως να πάρουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, ενώ ξέραμε ότι ήταν ένα ματς που θα 'χει πολλά ups and downs και θα είναι πολύ δύσκολο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, όταν το σημείο φτάσει σε οριακό σημείο», δήλωσε αρχικά αναφορικά με το ματς ο 25χρονος παίκτης.

Ο Κροάτης φόργουορντ ανέφερε επίσης ότι «ανατρίχιασα όταν έφτασα με το αεροπλάνο. Είναι πολύ περίεργο όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια ομάδα που αγαπάς, κόντρα στους ανθρώπους σου. Έπρεπε να το κάνω, δεν μου ήταν εύκολο... Αλλά το έκανα» για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «άξιζα τις αποδοκιμασίες, τους καταλαβαίνω απόλυτα, έχουν δίκιο. Δεν μπορώ ούτε εγώ ο ίδιος να συγχωρήσω τον εαυτό μου... Ξέρω πολύ καλά ότι όποιος έρχεται εδώ ως αντίπαλος, αυτή την αντιμετώπιση πρέπει να έχει. Εγώ προσωπικά φυσικά και τους συγχωρώ, τους έχω πάντα στην καρδιά μου, είναι οι συνοπαδοί μου. Το αξίζω... Είμαι πιστός στην ομάδα, ότι κι αν έγινε σήμερα δεν πρόκειται να μου αλλάξει την άποψη».

Θυμίζουμε πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμαζαν τον Μάριο Χεζόνια, όποτε ακουμπούσε την μπάλα, ιδίως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον πρώην παίκτη των πρασίνων να ολοκληρώνει το ματς με 9 πόντους, 2/7 σουτ εντός πεδιάς και 4 ριμπάουντ.