Περάσοβιτς: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Περάσοβιτς: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
Περάσοβιτς: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε με αφορμή την αυριανή (11/11, 21:00) εκτός έδρας δοκιμασία της Ούνικς Καζάν με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως αν η ομάδα του θέλει να κερδίσει, πρέπει να κάνει ένα πραγματικά σπουδαίο ματς.

Ο πολύπειρος τεχνικός εξήγησε πως «ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα μεγάλη υποστήριξη από τους φίλους του και του αρέσει να παίζει πολύ γρήγορα, κάτι που κάνει καλύτερα στην έδρα του. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του. Αν θέλουμε τη νίκη, πρέπει να κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία εμφάνιση».

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζον Μπράουν, δήλωσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε σημειώσει κάποια νίκη εκτός έδρας ως τώρα, κάτι που σημαίνει πως είμαστε... πεινασμένοι για μια νίκη. Μετά από μια νίκη κόντρα σε μια απ' τις πιο ισχυρές ομάδες της VTB (σ.σ. την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), θα εκμεταλλευτούμε το καλό μομέντουμ μας στην Ελλάδα. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε την διάθεση να παλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».

Η ρωσική ομάδα βρίσκεται στο 3-5 έπειτα από 8 στροφές στην εφετινή EuroLeague και προέρχεται από ήττα στην έδρα της Βιλερμπάν με 85-82.

@Photo credits: vtb-league.com