Μίτροβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι "κομμένος και ραμμένος" για το Final 4»

Μίτροβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι "κομμένος και ραμμένος" για το Final 4»

Newsroom
Μίτροβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι "κομμένος και ραμμένος" για το Final 4»
Η Μονακό δοκιμάζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Ολυμπιακό (5/11, 21:00) και ο προπονητής των Μονεγάσκων, Ζβέζνταν Μίτροβιτς εκθείασε τους Πειραιώτες για τις επιδόσεις τους τη φετινή σεζόν στην EuroLeague.

Το καλεντάρι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει την πρωτάρα Μονακό στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί στην έδρα του με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στην πρώτη της σεζόν στη διοργάνωση, η Μονακό έχει θετικό ρεκόρ έπειτα από επτά αγωνιστικές (4-3) και ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς εξήγησε πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Final 4.

«Λόγω του ρόστερ και της ποιότητας του παιχνιδιού του, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι "κομμένος και ραμμένος" για το Final 4 της EuroLeague! Είναι μια τρομερή ομάδα στην έδρα της... Φυσικά για εμάς, είναι μια νέα εμπειρία. Θα έχουμε κίνητρο να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να προκαλέσουμε τον Ολυμπιακό με τις αξίες του παιχνιδιού μας και την επιθυμία μας να προοδεύσουμε στη διοργάνωση» ανέφερε ο Μαυροβούνιος κόουτς ενόψει του αγώνα στο Φάληρο.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.