Ράντονιτς: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, το ματς θα είναι δύσκολο»

Ράντονιτς: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, το ματς θα είναι δύσκολο»

Ράντονιτς: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, το ματς θα είναι δύσκολο»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα, με αφορμή την αυριανή (4/11, 19:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο έμπειρος τεχνικός της σερβικής ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες ώρες πριν το ματς με τους πράσινους: «Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα που έχει δείξει πως έχει ποιότητα, όπως όλες οι ομάδες της EuroLeague. Τους έχουμε δει να νικούν με μεγάλη διαφορά την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο, σε άμυνα κι επίθεση».

Ο Μαυροβούνιος προπονητής εξήγησε στη συνέχεια πως «πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να διαβάσουμε σωστά τις άμυνες. Φυσικά πρέπει να ξεπεράσουμε τα πρόβληματα με απουσίες. Έχει κι ο Παναθηναϊκός τα προβλήματα τους, αλλά εμείς έχουμε αρκετό καιρό αυτά τα ζητήματα και δεν θα είναι εύκολο. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και με την βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρεκόρ 2-5 έπειτα από 7 «στροφές» στην εφετινή EuroLeague κι ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην κατάταξη.