Πρίφτης: «Με χαμηλά το κεφάλι, αλλά με την ίδια πείνα και θέληση»

Πρίφτης: «Με χαμηλά το κεφάλι, αλλά με την ίδια πείνα και θέληση»

Γιώργος Κούβαρης
Πρίφτης: «Με χαμηλά το κεφάλι, αλλά με την ίδια πείνα και θέληση»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν για την 7η αγωνιστική της EuroLeague (29/10, 21:00) και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω την εμφάνιση κόντρα στην Εφές.

Αρχικά ο Έλληνας προπονητής είπε ότι «τώρα που το πρόγραμμα κάπως είναι καλύτερο καθώς παίζουμε στο γήπεδό μας πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Το κάναμε με την Εφές, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε και με την Βιλερμπάν» και συνέχισε:

«Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε και πιο ήρεμοι πνευματικά, να απομονώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα όσα έγιναν χθες και να πάμε στο επόμενο με την ίδια πείνα και την ίδια θέληση. Είναι διαφορετική ομάδα, είναι πολύ physical ομάδα, παίζει με επαφή, παίζει με ταχύτητα, έχει μέγεθος, παίζει με μεγάλο κίνητρο, τα αποτελέσματά τους δείχνουν ότι είναι μια ομάδα που θα ξεχωρίσει. Και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.»

Για το αν τον ανησυχεί η περίπτωση να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός ένα διαφορετικό πρόσωπο: «Αυτό με ανησυχεί πάντα. Το έχουμε παρουσιάσει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το ζητούμενο είναι να είμαστε πιο σταθεροί πνευματικά και νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε απέναντι στη Βιλερμπάν και να μην παρασυρθούμε από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Εφές. Να είμαστε με χαμηλά το κεφάλι, αλλά με την ίδια θέληση, σθένος και ταχύτητα, όπως ακριβώς παίξαμε και στο προηγούμενο ματς»

Για αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Η Βιλερμπάν έχει δύο πολύ καλούς σκόρερ, τον Τζόουνς και τον Οκόμπο. Επίσης, είναι καλή στο ριμπάουντ και έχει σουτέρ. Τις περισσότερες μπάλες τις διαχειρίζονται αυτοί οι δύο. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα, για να μην βρουν σκορ και οι άλλοι».

@Photo credits: INTIME