Φαρίντ: «Ήξερα πόσο δυνατή είναι η ΤΣΣΚΑ» (vid)

Φαρίντ: «Ήξερα πόσο δυνατή είναι η ΤΣΣΚΑ» (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Φαρίντ: «Ήξερα πόσο δυνατή είναι η ΤΣΣΚΑ» (vid)
Ο άλλοτε NBAer, Κένεθ Φαρίντ, έφτασε στη Μόσχα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημοσιοποήσε βίντεο με την άφιξη του.

Ο «Manimal» βρίσκεται στην ρωσική πρωτεύουσα ούτως ώστε να ενισχύσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο δίμηνης συνεργασίας.

Ο 32χρονος φόργουορντ δήλωσε στην κάμερα του καναλιού της «ομάδας του στρατού» πως «είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ρωσία, μια καινούργια εμπειρία για μένα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα επίπεδου ΝΒΑ στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω εδώ μπάσκετ. Είχα δει την ΤΣΣΚΑ μερικές φορές στο παρελθόν και ψάχνοντας την ομάδα περισσότερο, κατάλαβα πόσο δυνατή είναι».

Ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς και των Μπρούκλιν Νετς εξήγησε μάλιστα ότι «από παλιά, σκεφτόμουν πως αν μου δινόταν κάποια στιγμή η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, για μια χρονιά ή έστω κάποιους μήνες, δεν θα την άφηνα να περάσει ανεκμετάλλευτη».

Παράλληλα, ο Φαρίντ υποβλήθηκε στα καθιερωμένα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ και πλέον μένει να γίνει γνωστό το πότε θα ντεμπουτάρει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

@Photo credits: Twitter/ CSKA Moscow