Πολονάρα: «Είναι σαν όνειρο που βρίσκομαι στη Φενέρ»

Πολονάρα: «Είναι σαν όνειρο που βρίσκομαι στη Φενέρ»

Ευαγγελος Στελλάκης
Πολονάρα: «Είναι σαν όνειρο που βρίσκομαι στη Φενέρ»
Ο Ακίλε Πολονάρα χαρακτήρισε «όνειρο» την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την υλοποίηση της μεταγραφής του.

Ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε στην Media Day της τουρκικής ομάδας ότι «είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου, έλαβα υπέροχα μηνύματα που με καλωσόριζαν, όπως "ανυπομονούμε να σε δούμε στην Κωνσταντινούπολη".

Είμαι τρομερά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι σαν όνειρο! Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ. Νιώθω τιμή που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας».

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο Πολονάρα άφησε την Μπασκόνια έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν στην Βιτόρια, προκειμένου να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών.

Όσο για την προετοιμασία της νέας του ομάδας, ο 30χρονος Ιταλός σχολίασε χαρακτηριστικά πως «δουλεύουμε σκληρά, παίζουμε φιλικά ματς. Αυτή την εβδομάδα έχουμε τα τελευταία μας φιλικά και έπειτα ξεκινούν τα επίσημα. Παλεύουμε ώστε να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει αυτή η ομάδα».