Απάντηση Παναθηναϊκού σε Ερυθρό Αστέρα: «Πάνω από τραυματισμένο αθλητή δεν μπαίνουμε σε εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων»

Γιώργος Κούβαρης
Απάντηση Παναθηναϊκού σε Ερυθρό Αστέρα: «Πάνω από τραυματισμένο αθλητή δεν μπαίνουμε σε εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων»
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα με την οποία είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την συμπεριφορά μελών τη ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Audi Dome» μεταξύ Παναθηναϊκού-Ερυθρού Αστέρα και τον σοβαρό τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ, οι Σέρβοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκτός του ότι γνωστοποιούσαν το πρόβλημα του Αμερικανού, εξέφραζαν και τη δυσαρέσκειά τους για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα έκαναν λόγο για «απουσία του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού» και μη βοήθεια μετά τον τραυματισμό ενώ υποστήριξαν οι Σέρβοι ότι υπήρχαν ανάρμοστες συμπεριφορές από μέλη των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με επίσημη ενημέρωση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει τις αρχές και τις αξίες του ως Σύλλογος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πάνω από το σώμα ενός τραυματισμένου αθλητή, να μπει σε διαδικασία εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και επικοινωνιακών παιχνιδιών. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά σε ένα δικό μας παιδί, όπως άλλωστε και άμεσα διατυπώσαμε. Ελπίζουμε να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό τον σοβαρό τραυματισμό του και είμαστε βέβαιοι πως ένας μαχητής σαν τον Άαρον Ουάιτ θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Αναφορικά με την υποτιθέμενη «έλλειψη αντίδρασης» από το ιατρικό μας επιτελείο, απλώς να ενημερώσουμε πως εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού ζητήματος της τελευταίας στιγμής, ο γιατρός της ομάδας δεν ταξίδεψε στο Μόναχο. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές πως υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη και μέριμνα για το τουρνουά, κάτι που απεδείχθη από την άμεση αντίδραση και αντιμετώπισή τους στον τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ και τους ευχαριστούμε για αυτό.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.